IMG-20180129-WA0002

Grondverzet

Als grondverzet bedrijf zijn we al meer als 15 jaar actief in de grond, weg en waterbouw (GWW) sector.

We houden ons veelal bezig met het uitgraven van woningen, schuren en stallen. Het egaliseren en omspitten van open thesis definition grasland(en), het ontgraven van cunetten en het inmaken en verdichten van puin en/of zand voor straatwerk of dergelijke.

Ook voor het leggen van een riolering, het spitten van uw tuin, sloten, zwembad en vijvers graven, kunt u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op via onze website.

Kabels en Leidingen

Vaak wordt vergeten dat ook onder de grond verschillende kabels en leidingen lopen. Hier bevindt zich echter (net als bovengronds) een uitgebreide infrastructuur van netwerken en distributienetten.

In de huidige samenleving zijn water, gas, elektriciteit en diverse communicatienetwerken onmisbaar geworden. Deze zaken kunnen echter alleen worden vervoerd via grote hoeveelheden kabels en leidingen.

Weiden Grondverzet en Transport is al meer als dertig jaar werkzaam op diverse gebieden binnen de ondergrondse infrastructuur. Wij hebben ons in al deze jaren gespecialiseerd in de aanleg van elektriciteits-, gas- en waterleidingen. Hiervoor zijn ook de nodige diploma’s gehaald door onze jongens; ze kennen hun vak!

Onze klanten

Eén van onze grootste opdrachtgevers betreft kabels en leidingen is van Gelder KLM. In samenwerking met van Gelder voeren wij werkzaamheden uit voor het rijk, provincies, gemeentes, het bedrijfsleven, investeerders en vastgoedontwikkelaars. Door de diversiteit in klanten, verzorgt we een breed dienstenpakket met betrekking tot ondergrondse infrastructuren. Wij zijn een onderneming die graag met u meedenkt over de mogelijkheden.

Aanleg tuinen

De laatste jaren hebben we ons erg verbreed in het aanleggen van tuinen. Als het nu gaat om het leeg halen van uw tuin door bomen struiken te verwijderen, het aanleggen van terrassen of het plaatsen van schuttingen, we werken graag naar uw wens.

We zijn in het bezit van divers materieel zoals mobiele en minikranen, een containerauto en een knijperauto. Hierdoor kunnen examples of autobiography papers we altijd scherpe prijzen bieden. Én niet te vergeten, kwaliteit door de vele jaren ervaring.

Heeft u een eigen ontwerp gemaakt die gerealiseerd moet worden? Zou u graag een hele vernieuwing van uw tuin willen, maar bent u bang dat het kostenplaatje te hoog wordt? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Paardenbakken

Een goede paardenbak is voor veel ruiters onmisbaar, omdat het intensief gebruikt wordt.
Bij het aanleggen van een bak is het dan ook belangrijk om daar rekening mee te houden. Om een goede paardenbak aan te leggen
adviseren wij daarom ook altijd om drainage aan te leggen in de bak.

Verder is het van belang om de juiste keuze van het zand te gebruiken, zodat de bak niet verzakt en het goed water doorlatend is.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Riool

We richten ons voornamelijk op de volgende punten:

Het maken of vernieuwen van huisaansluitingen

Hiermee bedoelen we het graven van sleuven bij nieuwbouw woningen vanaf de straat tot aan de woning, maar ook bij bestaande woningen waarvan de riolering verouderd is.

Het maken of herstellen van drainage

Dit kunnen drainage rondom (nieuwbouw) woningen zijn, maar ook in natte weilanden, paardenbakken en grasvelden worden vaak drainage gelegd. Deze nemen het water dan op en voeren dit af naar bestaande rioleringen of sloten.

Het aanleggen of herstellen van hemelwater afvoeren

Bij deze rioleringswerken maken we sleuven ten behoeve van de afvoer van dakgoten. Vervolgens worden de pvc buizen gelegd en aangesloten op het bestaande rioleringsstelsel. In heel veel gemeenten worden gescheiden rioleringen gelegd, één voor vuil water en één voor hemelwater.